Новини

Новини

Бизнес срещи с Bella Professional Food в „Златни пясъци“ и „Слънчев бряг“ през април

23 март

Бизнес срещи с Bella Professional Food в „Златни пясъци“ и „Слънчев бряг“ през април

Екипът на Bella Professional Food ще се срещне с представителите на бизнеса, ангажирани в летния туризъм в България, в рамките на тазгодишното издание на „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ (лято 2018), което се организира ежегодно от агенция Patchwork. Тазгодишните бизнес срещи ще се проведат в КК „Златни пястъци“ (18 Април, Хотел „Интернационал“, зала A, щанд 2) и в КК „Слънчев бряг“ (26 април, Хотел „РИУ Хелиос Парадайз“, зала А, щанд 17).

Традиционно, представителите на ХоРеКа на „Белла България“ – Bella Professional Food – са сред най-активните участници и предпочитани партньори в „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“. Като специфично направление за търговия и дистрибуция, обслужващо хотели, кетъринг фирми, ресторанти, кафенета, производители на готови храни, училищни столове, офиси, болници, курортни комплекси, бензиностанции и др., Bella Professional Food предгала богато портфолио от продукти – месни, тестени, млечни, мазнини, десерти, паста, хляб и хлебни изделия, картофи, маслини, зеленчуци.

На изложението тази година ще бъдат представени нови продукти,  резултат от развойната дейност на компанията, както и иновативни и атрактивни решения за организиране на ХоРеКа бизнес. При интерес, експертите на Bella Professional Food ще предложат решения, съобразени с индивидуалните нужди на всеки бизнес проект.

Върни се във Всички новини