Новини

Новини

„Орехите” и LEKI на „Тайната на българския вкус”

19 септември

„Орехите” и LEKI на „Тайната на българския вкус”

 

Неповторимият вкус на традиционните български продукти, запазени поколения наред, бяха представени на тазгодишния форум на Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ) „Тайната на българския вкус" (София, 13.09.2017).

LEKI и „Орехите” представиха богато портфолио месни деликатеси. Бабек, суджук, луканка, сушеница, свински врат, свинско филе, пуешки деликатес, филе „Елена”, наденици и кренвирши за печене бяха сред изкушенията, приготвени специално за гостите на LEKI и „Орехите“.

Домакин на събитието беше  Атанас Урджанов – председател на АМБ и директор „Операции” в хранителния холдинг „Белла България”. Той потвърди ангажимента на АМБ за периода на неговото председателство (2016-2019) да работят за по-голямо присъствие на българските месни продукти в търговската мрежа и популяризирането на непреходния вкус на традиционните български месни продукти.

Традиционно, бизнес форумът на АМБ събра членовете си с представителите на изпълнителната и законодателната власт, посланици и търговски аташета на други държави, неправителствени организации и журналисти.

Шестима от гостите, изтеглени с томбола, получиха специален подарък от LEKI и „Орехите“ – кошници в месни деликатеси.

 

 

Върни се във Всички новини