Новини

Новини

LEKI и „Перелик“ на „Тайната на българския вкус“

21 септември

LEKI и „Перелик“ на „Тайната на българския вкус“

Неповторимият вкус на традиционните български продукти, запазени поколения наред, бяха представени на тазгодишния форум на Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ) „Тайната на българския вкус" (София, 13.09.2018г.).

LEKI и „Перелик” представиха богато портфолио месни деликатеси. Продукти от дивечово месо, луканка, сушеница, колбаси, биволски суджук, кълцана луканка, наденици и кренвирши за печене бяха сред изкушенията, приготвени специално за гостите на LEKI и „Перелик“.

 

Домакин на събитието беше  Атанас Урджанов – председател на АМБ и директор „Операции” в хранителната компания „Белла България”. Той потвърди ангажимента на АМБ за периода на неговото председателство (2016-2019) да работят за по-голямо присъствие на българските месни продукти в търговската мрежа и популяризирането на непреходния вкус на традиционните български месни продукти.

Традиционно, бизнес форумът на АМБ събра членовете си с представителите на изпълнителната и законодателната власт, посланици и търговски аташета на други държави, неправителствени организации и журналисти.

Шестима от гостите, изтеглени с томбола, получиха специален подарък от LEKI и „Перелик“ – кошници с месни деликатеси.

На заглавната снимка: Замeестник-министърът на земеделието доц. д-р Янко Иванов поздравява по случай годишнината на АМБ председателя Атанас Урджанов и директора д-р Светла Чамова

Върни се във Всички новини