Bella Professional Food / ХоРеКа

Bella Professional Food / ХоРеКа

Bella Professional Food / ХоРеКа е специфичен канал на търговия и дистрибуция, обслужващ хотели, кетъринг фирми, ресторанти, кафенета, производители на готови храни, училищни столове, офиси, болници, СПА центрове, бензиностанции и др.

Особеностите на този вид пазар са свързани основно с клиентите и обектите, които обслужва. Регулярното обслужване, лансирането на нови продукти и реализирането на промоции се съобразяват с редица специфични особености като например изявената сезонност на някои обекти, обособена както от периода на годината, така и в зависимост от региона на страната, в който са позиционирани. Продуктовото портфолио и разфасовките, в които се предлага са специално създадени, за да обслужват специфичните нужни на ХоРеКа канала. Качественото и комплексно обслужване изисква специализирана структура и организация, различна и отделна от тази, обслужваща пазара на дребно. Задължителни са професионалната консултация относно продуктите и бизнеса, както и гъвкавостта по отношение на доставките към клиентите.

Дистрибуция

BELLA Professional Food развива широка и много добре организирана национална дистрибуторска мрежа, която покрива територията на цялата страна. Работим с най-модерната логистична база на Балканите, която разполага с автоматизирани складове за охладени и замразени стоки, което дава възможност за гъвкави доставки под специален дву-температурен режим до всички точки на страната всеки ден. Логистичната база разполага с модерно и единствено по рода си роботизирано и сертифицирано складово съоръжение, работещо под различни температурни режими.

Екип

BELLA Professional Food разви и обучи специализиран търговски екип, който да отговори на динамично развиващата се среда.  Нашият ключ към успеха е личното отношение и специално внимание към всеки клиент и всеки член на екипа. Опитът и обучението в областта на продажбите са неизменна част от подготовката за повишаване, както на търговските, така и на кулинарните умения на екипа.

Портфолио

Разполагаме с разнообразно продуктово портфолио, което осигурява гъвкавост на рецептури и опаковки, с цел да отговорят на специфичните изисквания и нуждите на партньорите в този специализиран бранш. BELLA Professional Food успешно дистрибутира съвместно с всички свои партньори в цялата страна, както продукти на „Белла България“, така и продукти на водещи международни компании. По този начин нашите клиенти имат възможност да получат разнообразие от продукти с оптимално съотношение цена-качество.

С надлежен анализ и в крак с тенденциите на динамично развиващия се пазар, BELLA Professional Food непрекъснато разработва нови продукти, за да отговори на професионалните очаквания на своите клиенти.

Продуктови каталози н Bella Professional Food / ХоРеКа:

Паста

Маслини

Замразени десерти

Тестени продукти

Месни продукти

Млечни продукти

Мазнини

Картофи и специалитети

Замразени зеленчуци

 

Видеа

Bella Professional Food / ХоРеКа

1 видеа

Снимки

Bella Professional Food / ХоРеКа

20 снимки