Новини

Новини

Баници BELLA жънат успехи в Брюксел

29 септември

Организацията Forum der Regionen представи България  с българските баници BELLA на изложението "Европейския вкус",  което се проведе в Брюксел на 25 септември. 

Събитието, организирано от столичния регион Брюксел, дава възможност на страните-членки на ЕС да представят националното си производство и кулинарните си специалитети, а на европейските граждани да се докоснат до бита, културата и традициите в страните от европейското семейство.

"Посетителите на първото изложение в столицата на Европа бяха пленени от вкуса на българските баници BELLA", споделя Анелия Иванова, представител на организацията Форум на регионите, оторизирана да представя публичните власти в Брюксел и отговорна за българското участие в "Европейския вкус". "Българският щанд привличаше тълпи от хора, които искаха да опитат от баниците BELLA и вкусили ги веднъж, се връщаха по няколко пъти за още", каза още Иванова. По думите й баниците BELLA се харесвали не само на европейците, но и на гостите на изложението от Египет, Мароко, Индия и др.

Върни се във Всички новини