Новини

Новини

„Белла България“ със сертификат за съпричастност към мисията на Зоологическа градина-София

22 ноември

„Белла България“ със сертификат за съпричастност към мисията на Зоологическа градина-София

25-та годишнина на Дарителската и осиновителска програма в зоологическата градина в София бе отбелязана със специално събитие – тематична изложба на дарители и осиновените от тях животни. Снимките са дело на фотографа Марсел Фенс, който е доброволец към Столичния зоопарк. „Белла България“ е сред компаниите, съпричастни към мисията на зоопарка за опазване на биоразнообразието и за отглеждането при възможно най-добри условия на животните. Като един от основните дарители на столичния зоопарк и осиновител на 10 животни, компанията е сред представените в изложбата и беше отличена със специален сертификат.

„Благодарни сме на гледачите за грижата и обичта към животните. Знаем какво е да работиш с отдаденост. Искрената ангажираност привлича дългосрочната подкрепа“, коментира по повод събитието изпълнителният директор на „Белла България“ Елза Маркова.

Чрез проведеното събитие екипът на Зоологическа градина-София изказа своята дълбока признателност и благодарност към всички дарители и дългогодишни верни приятели за тяхната помощ и любов към животните.

 

 

Върни се във Всички новини