Новини

Новини

„Домашната“ серия на „Орехите“ с две награди от СХП

20 ноември

„Домашната“ серия на „Орехите“ с две награди от СХП

Новата „Домашна“ серия на марка „Орехите“ бе отличена с награда от Дванадесетия национален конкурс на Съюза по хранителна промишленост (СХП) в категорията „Нови продукти и технологии“. Награда в същата категория получи и Домашната едросмляна луканка на марката.

Конкурсът беше част от Националната конференция „Бъдещето на храната“ (ноември, София). По традиция конференциите на СХП отбелязват Деня на хранителната промишленост. Честването е съпроводено с отличаването на най-успешните нови продукти, пуснати на пазара през изминалата година, сред които са и продуктите на утвърдената марка на „Белла България“ – „Орехите“.

Домашната серията на „Орехите“ включва шест различни продукта – домашна луканка, домашна кълцана луканка, домашна едросмляна луканка, домашен биволски суджук, домашен дивечов суджук и домашен луканков салам. Всички те са сурово-сушени продукти от висок клас и са произведени от специална селекция меса, овкусени с ароматни натурални подправки. Направени по стари рецепти със специфична технология на сушене, които удовлетворяват и най-взискателните потребители.

Наградите на Новата „Домашна“ серия на марка „Орехите“  в категория „Нови продукти и технологии“ от СХП

 

Атанас Урджанов, председател на Асоциацията на месопреработвателите в България и директор „Операции“ в хранителната компания „Белла България“, разговаря с ресорния заместник-министър на МЗХГ доц. д-р Янко Иванов

Върни се във Всички новини