Бързи връзки:

Навигация:

http://sachi.bg/
 
ИСТОРИЯ НА МАРКАТА

2002 - "Белла България" АД открива обещаващ сегмент и решава да фокусира усилията си в инвестиции за производство и дистрибуция на кренвирши. Следва серия от тестове за постигане на перфектния кренвирш.

2003 – На 1 юни стартира производството на кренвирши под марката "Сачи", които се произвеждат по специална технология за варене и опушване на свинско, телешко месо и подправки.

Предизвикателството пред „Белла България“ да се “гмурне” в нов сектор се оказва доста сериозно. Дръзкият рекламен слоуган "Кренвиршите от месо", лансиран чрез масирана рекламна кампания, както и неоспоримото качество на продуктите превръщат "Сачи" в марката кренвирши, които потребителите ще запазят в съзнанието си като първите наистина качествени кренвирши на пазара.

"Сачи" се появява на пазара в момент на занижено потребителско доверие към продуктовата група "Кренвирши", заради разнообразието от небрандирани изделия със съмнително качество. Марката предлага своя перфектен продукт – кренвирши от месо.

2004 – На пазара излизат пилешките кренвирши "Сачи Chicken", които се произвеждат от бяло пилешко месо, подходящи за диетичен хранителен режим, както и коктейлните кренвирши "Бейби Сачи". Издаден е специален "Календар - книга", в който са поместени най-оригиналните и предпочитани рецепти с кренвирши.

2005 – Стартира производството на Македонска наденица "Сачи" и Лионка наденица "Сачи" с балкански кашкавал. С подкрепата и съдействието на "Сачи", "Бон Апети" издава книгите "30 избрани рецепти с кренвирши от Иван Звездев" и "Те готвят" съвместно със Слави Трифонов.

2008 – Марката лансира „Сачи Франкфуртер“ – продукт, произведен по стара немска рецепта.

2010 – Създават се продукти по държавния стандарт "Стара планина", гаранция за високо качество и добър вкус и единствените в портфолиото на "Белла България".

2010 – Разработват се специално създадени за деца продукти - "Сачи за деца". Те са приготвени от подбрано месо, не съдържат оцветители соя, глутен, както и добавка на мононатриев глутамат.

2012 – За всички, които искат да се хранят балансирано и здравословно, "Сачи" създаде най-новата серия продукти "Добро за теб!". Линията от висококачествени месни продукти предлага пуешка шунка и деликатесен салам с 30% по-малко сол спрямо БДС и до 3% мазнини, както и пилешки и пуешки кренвирши с 30% по-малко сол и 50% по-малко мазнини спрямо БДС.