Социални медии

Социални медии

Използваме социалните медии като допълнителен канал за връзка с нашите потребители и клиенти. Ще ни откриете във Facebook, YouTube и LinkedIn, където представяме подробности за продуктите, услугите и проектите на хранителна компания „Белла”. Следваме определени правила за комуникация, които ще откриете по-долу или на страниците ни в мрежата.

Facebook

Основната цел на официалните ни страници във Facebook е да предоставят информация за продуктите, услугите и проектите на хранителна компания„Белла". Запознайте се отблизо с:

• BELLA (продукти с марка BELLA, промоции и рецепти)
• LEKI (продукти с марка LEKI, промоции и рецепти)
• Орехите – (продукти с марка „Орехите”, промоции и рецепти)
• Tommi – (продукти с марка Tommi, промоции и рецепти)

Правила за общуване във Facebook страниците ни

Всеки потребител носи отговорност за своите публикации и коментари. Не се ангажираме задължително да отговаряме на всеки един коментар на страниците ни.

Запазваме правото си да изтриваме коментари и/или публикации, които заплашват или обиждат потребителите на страницата; съдържат нецензурни квалификации или целят разпространение на невярна и клеветническа информация; не се отнасят до темата на страницата.

За да бъде комуникацията ни ефективна, учтиво молим при проблем с наш продукт или услуга да го споделяте лично с нас чрез Контактния ни център.


YouTube

Каналът ни в YouTube съдържа видеа с наши марки и продукти и дейностите на хранителната компания.

LinkedIn

Чрез страницата ни в LinkedIn общуваме с представителите на различните сектори в хранителната индустрия и представяме възможностите за работа при нас.