Новини

Новини

„Белла България“ с ексклузивно участие с презентационна дегустационна експозиция на HTIF 2023

19 октомври

„Белла България“ с ексклузивно участие с презентационна дегустационна експозиция на HTIF 2023

Тазгодишният Hotel & Tourism Investment Forum привлече собствениците и мениджърите на над 350 премиум бранда от хотелския бизнес и съпътстващите дейността им браншове в България (октовмри 2023, Гранд хотел Милениум София*****). Събитието се проведе под потронажа на министерството на туризма.

Професионалната дивизия на „Белла България“ – Bella Professional Food – беше ексклузивният представител на ХоРеКа бизнеса в страната. Представени бяха иновативните предложения за сезонни и тематични менюта за all inclusive и a-la-carte set. Изключителен позитивен интерес предизвикаха премиум предложенията за сладки и солени вкусове: серията Creta гирос, Creta средиземноморски коктейлни кюфтенца, португалският изтънчен десерт Pastel de nata, традиционните ориенталски изкушения – различни предложения баклави с шам фъстък, орех, какао и сметана.

В рамките на форума се състоя и премиерата за България на веган менютата от ХоРеКа портфолиото на „Белла България“ с бранд Verdino Green Foods, подходящи за гостите на хотелите, които следват специален хранителен режим. Веган продуктите са разработени на основата на грахов и соев протеин – чедър под формата на слайс, бургер, бекон фод формата на слайс и мини кюфтенца.


 

Към пълното портфолио с ХоРеКа каталозите 

Върни се във Всички новини